BARNET-CRYSTAL PALCE 3-5

LONDON: 19-åringen dro fra Bryne til Crystal Palace forrige lørdag, og etter bare en snau uke med U21-laget ble han kalt inn til A-lagets første treningskamp mot Barnet på The Hive stadion i London. Her kom Breimyr på banen etter 65 minutter, og spilte sentral midtbane de siste 25 minuttene. Brede Hangeland spilte 1. omgang for Crystal Palace, og den erfarne midtstopperen syntes Breimyr klarte seg bra.

— Jeg er veldig fornøyd med de minuttene jeg fikk på banen, og fikk også gode tilbakemeldinger fra trenerteamet med manager Alan Pardew spissen. Brede Hangeland ga meg også skryt, sier Breimyr til Aftenbladet.

— Jeg har bare trent tre ganger med klubben etter overgangen. Derfor var det en stor bonus å få min A-lagsdebut så tidlig, sier unggutten.

Han var involvert i Crystal Palaces tredje scoring.

— Jeg slo en kamuflert pasning i mellomrommet, og der kom Reise Allassani og scoret. Han kom på banen samtidig med meg etter 65 minutter, sier Breimyr.

Barnet spiller i Leauge 2 i England. Det tilsvarer nivå fire, og lørdagens kamp var Palace’ aller første i oppkjøringen. Dwight Gayle (3), Reise Allassani og Fraizer Campbell scoret målene for Palace.

Palace skal på treningsleir til Sør-Afrika senere denne måneden, og Andreas Breimyr har et lite håp om å bli med dit, selv om han i utgangspunktet tilhører utviklingslaget U21. — Jeg vet ennå ikke hvor mange som reiser, men et lite håp har jeg. Vi får se. Nå skal jeg først spille reservelagskamp tirsdag, sier han-

Breimyr ble klar for Crystal Palace i vinter, men var utleid til Bryne i vårsesongen. Han har skrevet kontrakt med Palace fram til sommeren 2016.