Tidligere Viking-spiller Berisha spilte hele kampen for hjemmelaget.

Bare to minutter var spilt da Florian Niederlechner sendte gjestene fra Freiburg i tidlig ledelse, men Sebastian Freis utlignet for hjemmelaget drøyt midtveis i omgangen.

12 minutter før pause gjorde Maximilian Philipp 2-1 for Freiburg, men igjen kom hjemmelaget tilbake og utlignet ved Robert Zulj.

Snaue kvarteret var spilt av annen omgang da Vincenzo Grifo satte inn 3-2 for Freiburg, og den scoringen klarte aldri Veton Berisha og lagkameratene å svare på.

Med mandagens seier klatret Freiburg igjen til topps på tabellen 2. Bundesliga. Leipzig har samme antall poeng, mens Even Hovlands Nürnberg ligger tre poeng bak i opprykkskampen. De to beste lagene rykker direkte opp, mens tabelltreeren spiller kvalifisering.

Greuther Fürth ligger trygt plassert midt på tabellen når seks serieomganger gjenstår å spille. (©NTB)