Erika Skarbø skadet armen på landslagssamling, MR-undersøkelsen viste en brist i armen og keeperen blir ute en måneds tid. Arna-Bjørnar sto igjen på bar bakke uten keeper, men tyr nå til en kriseløsning de også brukte forrige sesong.

Christine Colombo Nilsen stepper nå inn og redder situasjonen.

— De sto i en vanskelig situasjon, så da ville jeg hjelpe , sier Colombo Nilsen til bt.no.

Statistikksenter Toppserien:

Jobber som frisør

Fotballkarrieren er egentlig lagt på hyllen. 29-åringen jobber som frisør og har ikke spilt en kamp siden september i fjor. Da var hun også supervikar for Arna-Bjørnars skadeutsatte målvakt.

Hun skal jobbe som frisør på Østlandet og kommer kun til å spille tre kamper for de medaljejagende bergensdamene. Hun vil ikke delta på treningene med laget.

— Jeg har ikke savnet fotballen, jeg trives veldig godt som frisør. Jeg er spent på formen, vi får se nå mot Røa på lørdag, smiler den tidligere landslagsmålvakten.

Colombo Nilsen spilte også for Arna-Bjørnar i 2002. * Quiz: Fotballekspert? Ta dagens 12'er

Lettet trener

Trener Morten Kalvenes er svært godt fornøyd med løsningen.

- Jeg er lettet . Vi er i en situasjon der vi trenger en som kan gå inn og levere for oss på strak arm, og det har vi fått nå , sier Kalvenes til bt.no.

— Jeg begynte å sondere litt allerede dagen før vi fikk vite svaret på Skarbøs MR-undersøkelse, og vi fikk førstevalget. Hun er den mest erfarne keeperen i Norge pr. nå, og hun har løst tilsvarende oppgave veldig tilfredsstillende tidligere, sier han.

Hun har også spilt for Kambo, Athene Moss, Liungen, Kolbotn og franske Lyon. Målvakten har vært i Norges tropp til de tre siste mesterskapene.

Avtalen med Arna-Bjørnar gjelder i første omgang til og med 15. juni. Laget skal spille tre Toppserie-kamper, to hjemme og en borte mot Røa førstkommende helg.

— Avtalen gjelder ikke cupkampene, så der må vi finne en annen løsning, sier Kalvenes.

Og superreserven er lite lysten på å forlenge karrieren ytterligere.

— Det blir med de tre kampene, sier Colombo Nilsen.

PS! Keepertrener Reidun Seth sto også et par kamper forrige sesong, men har gitt klar beskjed om at formen ikke tillater flere opptredener på dette nivået.