Arna-Bjørnar— og Norge-keeper Erika Skarbø har fått konstatert en brist i armen etter å ha vært på MR-undersøkelse i Oslo i dag. Hun blir ute i tre til fire uker, noe som betyr at resten av vårsesongen med Arna-Bjørnar ryker.

- Jeg er oppgitt og lei meg, rett og slett. Jeg går glipp av tre-fire uker med viktige kamper og viktig trening, sier Skarbø til bt.no.

Les alt om Arna-Bjørnar her!

Lang skadehistorie

Skaden oppsto under mandagens landslagstrening i hovedstaden.

— Det var en én-mot-én situasjon. Jeg gikk ut for og redde, og fikk et knallhardt skudd fra tre meter rett i høyrehånden. Fingrene ble bøyd bakover, og jeg fikk altså en brist i håndleddet, sier Skarbø.

Etter planen skal hun være klar igjen til å stå i mål før landslagets precamp til VM starter 6. juni.

Sunnmøringen har en lei skadehistorie og se tilbake på. Hele 2009-sesongen gikk tapt på grunn av en operasjon i det samme håndleddet som nå er skadet. I fjor sommer brakk hun venstrearmen, og måtte gjennom en ny periode på sidelinjen.

Oppgitt Kalvenes

Arna-Bjørnar-trener Morten Kalvenes er mildt sagt nedfor etter å ha mottatt beskjeden om nok en skade på sin solide målvakt. Han har pr. i dag ingen reservekeeper!

— Jeg må passe meg for ikke å la frustrasjonen ta overhånd, for jeg føler vi har fått kvoten vår av uflaks i keeperposisjonen. Men jeg løser ingen ting ved å grave meg ned, og jeg kan heller ikke ringe min mor. Vi har tre seriekamper og forhåpentlig to cupkamper i perioden Erika blir ute, og må bare jobbe best mulig for å komme ut av det, sier han.

— Vi har noen navn på blokken, men vi har ikke mye tid. Vi tjuvstartet litt i går, da vi fryktet at dette kunne bli utfallet.

- Det blir ikke Reidun Seth

Tidligere har keepertrener Reidun Seth (44) steppet inn. Ifølge Kalvenes er dette ikke et alternativ nå.

— Hun har problemer med i det hele tatt å kunne stå på trening, og kan nok ikke spille i Toppserien lenger. Vi har noen alternativer, men jeg ønsker ikke å gå inn på dem nå, sier treneren.

- For å si det litt galgenhumoristisk: Det er ikke en ideell situasjon, men vi har god erfaring med å betjene den, sukker Kalvenes.

Arna-Bjørnar møter Røa borte kommende lørdag.