LEVANGER (adressa.no): Det gikk mot 1-1 og ett poeng til både Levanger og Ranheim på Moan kunstgress søndag kveld.

Dommer Steinar Hauge hadde gitt beskjed om at det skulle legges til fire minutter, og det var i grunn hjemmelaget som var nærmest å kunne stikke av med seieren i lokaloppgjøret.

Men Ranheim satte inn en real sluttspurt. Først hadde innbytter Jo Sondre Aas en mulighet, men skuddet fra skrått hold gikk rett på Ola Rygg bakerst hos Levanger.

Nektet å la den gå til Voll

Og så kom sjansen som virkelig kunne endt med en kremscoring. Ranheim trykket på, og ballen havnet hos Mads Reginiussen. Midtbanespilleren slengte seg rundt, og dro til med et solid brassespark. Fra tribuneplass så den ut til å ha meget fin retning, men Rygg var spretten og reddet Levanger på ny.

— Har trent godt, sier Rygg til adressa.no og gliser.

— Den hadde kanskje fortjent en bedre skjebne, sier Reginiussen.

Han forteller han hørte noen rope bak seg om at han skulle la ballen gå. Adresseavisens bilde viser at den «noen» var Vegard Voll, som også sto klar til å avslutte.

— Men jeg var ikke i nærheten av å slippe den forbi. Jeg føler jeg traff ganske rent, og tror den traff en motspiller før den kom inn til keeper. Det var synd, for det hadde kanskje vært den beste måten å få med seg alle de tre poengene på, sier finnmarkingen.

For lite slår følelsen av å vinne lokaloppgjør – spesielt når man kjemper mot hverandre for å unngå nedrykk.

— Hadde den gått inn tror jeg vi hadde jublet hele veien hjem. Det kunne ha vært en konkurrent til årets mål, sier Reginiussen med et lite smil om munnen.

Sliter i bunnen

Etter uavgjortkampen ligger Ranheim på den siste plassen over streken med 15 poeng. Levanger er på den første under streken, to poeng bak rivalene fra Ranheim.

— Det ble en del sjanser i mot de siste minuttene, så det var viktig å holde tett da. Begge lagene var kanskje like gode, men jeg synes vi har størstedelen av banespillet – i hvert fall i andre omgangen. Da har vi mange gode sjanser, synes jeg, sier Levanger-keeper Rygg.

Reginiussen gir ham rett i at Levanger var best de siste 45 minuttene.

— 1-1 er et helt ok resultat, slik som kampen blir. Vi går selvfølgelig for å vinne sånne kamper, men vi har ikke tapt på en stund, og det skal vi ta med oss, sier han.

Lagene har én serierunde igjen før de tar sommerferie. Neste helg møter Levanger bunnlaget Nest-Sotra på bortebane, mens Ranheim spiller hjemme mot Åsane.