Carragher tror City kan bli nødt til å forsterke for å hevde seg i toppen.

De lyseblå fra Manchester tapte 0-2 borte mot Stoke lørdag. Dermed falt de ned til 3.-plass på Premier League-tabellen, tre poeng bak Leicester på tabelltopp. Carragher lot seg ikke imponere av det han så av City på Britannia.

— Det var flere bevis på latskap i Citys forsvarsspill i kampen mot Stoke. Latskap for meg er det samme som at spillerne ikke vil løpe. Men jeg så også tegn på at de ikke kan løpe nok. Dét kan være et enda større problem for City i fortsettelsen, sier Carragher til Sky Sports, ifølge Daily Mail.

— Det har blitt gjort et stort poeng av at (kaptein) Vincent Kompany er ute, men det har ingenting med det å gjøre, legger Carragher til.

Manchester Citys Eliaquim Mangala (bildet) får på pukkelen av Jamie Carragher. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix

Han mener City-forsvaret generelt sett må rustes opp.— De har brukt 70 millioner pund (ca. 930 millioner kroner) på to spillere (Eliaquim Mangala og Nicolás Otamendi), og ingen av dem kan spille uten Kompany ved siden av seg. Mangala er ikke god nok, og Otamendi sliter også. Backen Bacary Sagna (32) har spilt 26 kamper for klubb og landslag denne sesongen, og det ser allerede ut til å ha vært for mye for ham. I sommer kan det hende City må kjøpe en eller to forsvarsspillere til, sier Carragher.

Tirsdag kveld spiller City mot tyske Borussia Mönchengladbach i mesterligaen. City har avansementet i boks, men kampen om gruppeseieren i gruppe D er ikke avgjort. (©NTB)