Stabæk leverte tett opp mot årsbeste da de slo Vålerenga 2-0 lørdag. Trener Bob Bradley sier laget kan gi Rosenborg kamp til siste slutt hvis de presterer mot sitt beste.

— Det er 12 kamper igjen og 36 poeng igjen å spille om. Vinner vi alle, tar vi gullet, sa Bradley etter seieren mot Vålerenga.

Han rettet riktignok umiddelbart litt på seg selv:

— Eller, vi gir oss selv en god sjanse til å vinne gullet.

Den amerikanske suksesstreneren hadde nettopp sett laget sitt valse over medaljekandidat Vålerenga. Sluttresultatet ble 2-0, men VIF var heldige som ikke røk på et klarere tap. Stabæk brant mange store sjanser, mens Kjetil Rekdals menn knapt skapte noe som helst.

— Vi er gode nok til å kjempe om gull, men vi må være jevnere og spille flere kamper som denne, sier han.

Blir i Stabæk?

Bradley er inne i sin andre sesong som Stabæk-trener, og amerikaneren har løftet den kriserammede klubben til uante høyder.

Det har vært opplest og vedtatt i lang tid at Bradley skal forlate klubben senest ved sesongslutt, men i søndagens VG bekrefter sportssjef Inge André Olsen at partene har vært i forhandlinger om en ny avtale.

Det er ingen hemmelighet at Bradley ønsker å gå til en større liga.

- Nå starter snart ligaene rundt omkring i Europa, og de fleste klubbene har jo en trener på plass, sa Bradley med et smil i intervjusonen.

Etter lørdagens seier er Stabæk fire poeng bak serieleder Rosenborg, men trønderne øker til sju poeng dersom de slår dumpekandidat Sarpsborg på hjemmebane søndag kveld.

(©NTB)