NEW YORK-TORONTO 2-3

New York fikk en grusom start på oppgjøret med Lampard og Mikkel Diskerud på benken fra start. Dominic Oduro ga canadierne ledelsen etter seks minutter. Etter 32 minutter økte Ignacio Piatti ledelsen til 2-0.

Frank Lampard fikk sin debut for New York City. Foto: NTB scanpix

I annen omgang kom Diskerud inn på banen etter 59 minutter. Nordmannen fikk prøve seg ved på midtbanen med Andrea Pirlo og etter hvert Lampard. Ni minutter senere ga David Villa hjemmesupporterne håp da han reduserte til 1-2. Like etterpå erstattet Lampard den tidligere Stabæk-spilleren Andrew Jacobsen.New Yorks håp om å komme tilbake ble mindre da Montreal fikk straffe med seks minutter igjen å spille. Piatti var sikker fra straffemerket.

Tommy McNamara ga vertene et snev av spenning om å komme tilbake bare minuttet senere. New York ligger foreløpig an til å misse sluttspillet i Major League Soccer. (©NTB)