Manchester United avsluttet USA-turneen med tap da Paris Saint Germain ble for sterke i Chicago. Blaise Matuidi og Zlatan Ibrahimovic utnyttet svakt forsvarsspill da det franske laget vant 2-0. Begge målene kom i første omgang. Matuidi dro full fordel av at David de Gea ruste ut og kom for sent etter 25 minutter. Heller ikke Uniteds forsvarsspillere var patente i situasjonen, og Matuidi pirket ballen i mål fra rundt 16 meter.

Flere medier bemerket etter kampen at de Gea virket distrahert i de 45 minuttene han spilte. Keeperen har blitt koblet til Real Madrid i lang tid, og alt tyder på at keeperen vil til den spanske hovedstaden.

– Vi har en situasjon som ikke er ideell for verken de Gea, oss eller klubben han kanskje vil gå til, sa United-manager Louis van Gaal etter kampen.

PSG vant turneringen

Ti minutter senere doblet Zlatan Ibrahimovic da Uniteds midtforsvar sovnet. Han satte ballen mellom de Geas bein fra kloss hold.

Flere mål ble det ikke, og dermed vant PSG 2-0. Resultatet gjorde også at det franske laget vant den internasjonale klubbturneringen, som ble spilt i Nord-Amerika, Australia og Kina. United ble nummer tre.

Treningskampen var Uniteds siste før serieåpningen mot Tottenham neste lørdag. United hadde en elendig sesongstart i fjor, og var aldri i nærheten av å kjempe om gullet.

– Kanskje det var greit at vi tapte denne kampen. I fjor vant vi alle kampene i USA, men tapte serieåpningen mot Swansea, sa van Gaal.

Zlatan Ibrahimovic jubler etter scoring i Chicago. Foto: NTB Scanpix

Di Maria på vei bort

Alt tyder på at United mister rekordkjøpet Angel Di Maria før sesongen starter. Argentineren har ikke meldt etter ferien, og PSG er sikre på at de kan få i stand en avtale med United.

– Forhandlingene er tøffe, men jeg tror vi er nær en løsning, sier PSG-trener Laurent Blanc.

Van Gaal innrømmet etter kampen at han ikke har anelse om hvor Di Maria befinner seg.