MJØNDALEN (Aftenposten): De vant den dramatiske kvalifiseringen mot Brann og er tilbake i norsk fotballs øverste divisjon for første gang siden 1992. I Aftenpostens tabelltips plasserer Lars Tjærnås bruntrøyene fra Buskerud over Stabæk og Sandefjord.

— Det liker jeg ikke. Jeg ville gjerne vært i bånn på alle tipsene, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen.

- Hvorfor det?

— Vi vil slå nedenfra. Jeg var helt sikker på at vi skulle bli tippet nederst av alle. Jeg så at (Lars) Bohinen ble furten da Sandefjord ble tippet sist. Men det er sånn vi tar med et smil. Da vi ble intervjuet av TV2, sa jeg at de som tippet oss på bunn hadde gjort god reserach, de kan faget.

- Men Tjærnås kan vel også fotballfaget?

— Det er hyggelig at folk tror på oss. Men vi skulle ønsket av vi havnet nederst.

— Det er ikke noe skuespill

Han synes Aftenpostens positive tabelltips er veldig skuffende. Men som Hansen sier, det er lite han får gjort med akkurat det.

— Det er ikke noe skuespill. Vi vet vi er minst på alt. Alle fornuftige fotballkarer vil tippe oss på bånn. Vi har minst penger, lavest budsjett, vi er det minste stedet, har den minste stadion, alt er minst. At vi rykker ned er overveiende sannsynlig. Hvis jeg skulle tippet ville jeg satt oss nederst. Men vi må jo prøve! Vi har ålreite spillere og vi har en "go" i laget som gjorde at vi rykket opp i fjor. Men husk at vi kom langt, langt bak Sandefjord og Tromsø.