34-åringen har slitt med menisken siden i sommer. Denne uken ble det så akutt at det ble bestemt at han skulle gjennomføre en operasjon nå, i stedet for å vente til etter sesongen.

I dag ble sisteskansen operert.

— Det tar et par uker før jeg kan være tilbake i vanlig trening igjen. Dette føyer seg inn i rekken av ting som har skjedd denne sesongen, sier Nilssen.

Da tenker han spesielt på lisensbråket i sommer, som gjorde at Nilssen måtte sitte flere kamper på tribunen fordi Start ikke hadde papirene i orden.

- Det var greit å få gjort det nå. Det var såpass ille at jeg ikke kunne drive med fotball. Jeg vet ikke om jeg rekker å komme tilbake å få flere kamper i år. Denne sesongen er nok over, forklarer Nilssen.

Les også:

Usikker på fortsettelsen

34-åringen har en kontrakt som går ut etter denne sesongen. Han er blitt tilbudt en ny toårsavtale med Start, men er usikker på om han skal takke ja.

— Jeg er ikke helt fornøyd med tilbudet, og slik jeg har forstått det, så er det et endelig tilbud. Jeg er veldig usikker på hva jeg gjør. Jeg får uansett snakke med Start først, sier Nilssen.

Sisteskansen har en utdannelse innen økonomi, og har dermed noe å falle tilbake på.

— Vi får se hva det blir til, eller om jeg skal takke for 14 år, og legge opp, sier Nilssen.

I og med at Nilssen er ute med skade, blir det Johnny Kristiansen (17) som skal vokte buret for Start 2 og sitte på benken for A-laget den kommende tiden.

Se FotballFredag: