GOD STEMNING: José Mourinho sammen med Tottenham-manager Mauricio Pochettino på White Hart Lane 1. januar i år. Da vant Spurs 5-3 mot Chelsea. På søndag møtes lagene igjen. GOD STEMNING: José Mourinho sammen med Tottenham-manager Mauricio Pochettino på White Hart Lane 1. januar i år. Da vant Spurs 5-3 mot Chelsea. På søndag møtes lagene igjen. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB scanpix

Mourinho hyller rivalen før London-derby: - De er et veldig, veldig bra lag

Tottenham ligger 10 poeng over Chelsea på tabellen før søndagens oppgjør. José Mourinho mener rivalen kan gå hele veien.

Chelsea reiser ikke til White Hart Lane som favoritter når de søndag møter Tottenham til Premier League-duell i London.

Mauricio Pochettinos lag har ikke tapt en seriekamp siden serieåpningen mot Manchester United, og er i form før møtet med Mourinhos stjernegalleri på eget gress. Tre seirer og to uavgjorte på de fem siste i serien er fasit.

— Ikke overrasket

— Jeg er ikke overrasket over det når jeg ser dem spille. Jeg ville ikke ledd hvis de sier at de går for ligagullet, sier Mourinho på sin pressekonferanse før helgens serierunde, ifølge Sky Sports.

Og følger opp:

— Laget er veldig bra. De har en god manager, gode spillere. De er stabile og spiller bra fotball. Det er virkelig et veldig, veldig godt lag, roser Chelsea-bossen.

Har ett mål for sesongen

Hans lag har mildt sagt fått en tung start på sesongen. Portugiseren har vært under hardt press. Laget har to seirer og tre tap på sine fem siste kamper.

Og nå venter Tottenham borte. Spurs ligger på 5. plass på tabellen, fire poeng bak serieleder Leicester, ti poeng mer enn Chelsea (15. plass).

— Vårt eneste mål nå er å prøve å komme i posisjon hvor vi kan lukte på tabelltoppen mot slutten av sesongen. Vi må spille hver kamp som om vi kjemper om seriegullet. Vi trenger poengene. Vi ligger langt unna plasseringer som gir spill i Europa neste sesong, men hvert eneste poeng teller. Vi har mistet mange poeng allerede, så nå må vi kjempe for hvert eneste ett, sier Mourinho.