TRONDHEIM: — Jeg har ikke tenkt på egen rolle, men skjønner at folk stiller spørsmål. I fotball lever du på resultater. Hvis noen mener det er lurt å gjøre noe med meg som hovedtrener, står jeg ikke i veien for det, sa Ranheim-trener Trond Nordsteien til adressa.no etter 0-1-tapet for Jerv mandag.

Og fulgte opp:

— Men jeg har veldig troen på det vi holder på med, og tror at jeg skal være i stand til å snu dette. Det klarer jeg selvfølgelig ikke alene, men sammen med spillergruppen.

Sportslig ledelse møtte styret

Etter det adressa.no forstår har spørsmålene rundt den sportslige kursen videre i klubben eskalert etter tapet for Jerv. Ranheim har vunnet kun én av ti kamper, og etter det adressa.no forstår har det vært ekstraordinært møte etter 0-1-tapet, hvor Nordsteien skal ha vært til stede sammen med klubbledelsen.

Der skal «veien videre» ha vært sentralt tema.

Nordsteien var heller ikke til stede under restitusjonsøkta dagen etter Jerv-kampen.

- Gruppearbeid

Verken Winsnes eller Venås var tilgjengelig på telefon da adressa.no forsøkte å komme i kontakt med dem tirsdag ettermiddag og onsdag morgen.

Men Venås har tidligere uttalt:

— Vi må komme oss gjennom dette sammen, og i dialog vurdere det som er best for klubben. I Ranheim vil det aldri være sånn at et styre sier opp noen på den måten, men det kan være at vi i felleskap kan finne andre måter å løse det på. Eventuelle endringer vil skje som en konsekvens av et gruppearbeid, sier han.