TOTTENHAM — INTER 6-1

ULLEVAAL STADION: Hele 6-1 ble resultatet da Tottenham herjet med Inter på Ullevaal. De hvitkledde fra London endte i fjor på tredjeplass på tabellen, og forventningene er høye foran sesongen som starter 13. august.

MANGE SCORINGER: Dele Alli (til venstre) viste seg frem for Tottenham på Ullevaal. Her gratuleres han av Harry Winks. Foto: Action Images via Reuters / Adam Holt Livepic/NTB scanpix

— Jeg synes det er for tidlig å snakke om tittel-kampen. Vi må først og fremst prestere og jobbe med å forbedre oss, også får vi se hva som skjer mot slutten av overgangsvinduet. Vi må først og fremst være fokuserte og jobbe hardt, sier manager Pochettino til Aftenposten.Flere meritterte folk, som Pep Guardiola, Antonio Conte og José Mourinho er å finne på trenerbenken kommende sesong. I tillegg har flere lag gjort spektakulære innkjøp. Vi har trolig en ellevill sesong i vente.

Toppscorer Kane

Det medgir også Pochettino.

— Vi har en spennende sesong i vente. Jeg er veldig fornøyd i dag. Målet er alltid å prestere bedre enn forrige sesong, og vi prøver å holde oss i toppen og kjempe om tittelen. Det er det vi vil, sier Pochettino.

VIL KJEMPE OM TITTELEN: Fjorårets toppscorer Harry Kane. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix

London-gutten Harry Kane har de siste årene vokst frem som et lokalt vidunder, og er en av lagets aller største stjerner. I fjor ble han toppscorer i Premier League, og scoret to mot Inter fredag.— Det er fint å score mål, og i en kamp som dette er det det man vil gjøre. Det er et godt resultat. Vi har en tøff sesong foran oss, slik hver sesong er. Det er mange gode lag og gode managere her, men vi må bare ha fokus på det vi skal og prøve å forbedre oss som lag, sier Kane.

— Vi vil kjempe om tittelen, selvfølgelig. Vi har selvtillit, sier Kane.

God stemning

Lagets danske midtbaneess, Christian Eriksen, syntes seieren mot storklubben Inter smakte godt.

— Det er god stemning i laget nå. Forhåpentligvis kan vi gjøre det litt bedre kommende sesong. Vi ønsker å gjøre det så godt som mulig, men det er selvfølgelig mange lag med, sier Eriksen.

PS! Tottenham sesongåpner på bortebane mot Everton lørdag 13. august. I tillegg er laget direkte kvalifisert for Champions League denne sesongen. Gruppespillet starter i slutten av august.