RØDMERKET - BETALBILDE - PAPIR OG NETT OK - KUN ÉN GANGS BRUK! SPORTENLONDON, ENGLAND - JANUARY 31: ***EXCLUSIVE COVERAGE*** (MINIMUM USAGE FEE APPLIES PER IMAGE - 250 GBP OR LOCAL EQUIVALENT AND ONLINE RATE 125 GBP OR LOCAL EQUIVALENT) New signing Fernando Torres holds a Chelsea shirt as he signs for Chelsea FC at Stamford Bridge on January 31, 2011 in London, England. (Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images) Foto: Darren Walsh/Getty

Et revansjesugent Chelsea-lag, uten nyervervelsen Fernando Torres, var ute etter hevn i kveldens kamp mot Sunderland.

Sistnevnte vant nemlig 3-0 på Stamford Bridge i november, og det skulle bli en målrik og morsom kamp også denne gangen.

Vertene begynte oppgjøret på Stadium of Light best, og tok ledelsen allerede etter fire minutters spill.

Forsvareren Phil Bardsley fikk ballen. Han avanserte opp langs venstresiden, og skar så inn i banen og klinket til med høyrebeinet. Skuddet gikk i det lengste hjørnet bak Petr Cech, som kanskje burde ha avverget målet.

Chelsea brukte ikke lang tid til å slå tilbake. Da 15 minutter var spilt ble Ashley Cole revet overende av Ahmed Elmohamady innenfor 16-meteren. Dermed straffe til Chelsea. Frank Lampard var nådeløs, og banket ballen i nettet bak Craig Gordon.

To raske scoringer

1-1 ble til 1-2 etter ni minutter senere. Salomon Kalou ble spilt gjennom av Nicolas Anelka. Sunderland-keeper Gordon var raskt, men klarte ikke å stoppe ivorianerens avslutning.

Det tok kun to minutter for Sunderland å sørge for balanse i regnskapet igjen. Vertene fikk frispark like utenfor Chelseas 16-meter. Kieran Richardson satte dødballen under muren og i mål bak en utspilt Cech.

Etter 38 minutter kunne London-laget på ny tatt ledelsen, men skuddet til Branislav Ivanovic fikk i tverrleggeren og ut. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-2. ## Kapteinen tok ansvar

Chelsea begynte andreomgangen best, og tok fortjent ledelsen 3-2 ved John Terry da timen var spilt. En corner ble klarert ut i feltet, og rett i beina på Lampard. Han nølte ikke et sekund, og banket ballen mot mål.

Gordon var fint nede og reddet, men returen gikk til Terry, som plasserte ballen sikkert i mål.

Da 67 minutter var spilt, burde det ha stått 4-2 til Chelsea.

Anelka avanserte i hundre med ballen opp mot Sunderlands 16-meter, og spilte den fint ut til Kalou på høyresiden. Skuddet til spissen gikk først i den ene stolpen, så i den andre, og ut. Enorm sjanse til London-laget.

Nydelig fra Anelka

Etter Kalous gedigne sjanse roet kampen seg ned. Chelsea virket fornøyd med 3-2, mens Sunderland slet med å skape de helt store sjansene.

På overtid satte en god Anelka den berømte spikeren i kista. Florent Malouda mottok ballen helt nede ved dødlinja, og la en perfekt pasning til Anelka foran mål. Den franske spissen hælflikket vakkert ballen i det lengste hjørnet.

Dermed kunne Chelsea juble over alle tre poengene, og sin tredje seier på rad.

PS. De seks siste kampene mellom disse to lagene i Premier League har for øvrig gitt hele 31 scoringer.