Bård Borgersen, Start portretter 2005. Portretter 1. divisjon 2005. La Manga 2005. 9. mars 2005. (Foto: Peter Tubaas/Digitalsport) Foto: Digitalsport

– Jeg kan verken bekrefte eller avkrefte noen ting, sier sportslig administrativ leder i Start, Rune Jakobsen.

Etter det Fædrelandsvennen kjenner til skal en byttehandel mellom Hagen og Borgersen imidlertid være svært aktuelt.

Odd Grenland har de siste ukene jobbet intenst for å skaffe nytt trenerteam, og det er her Bård Borgersens navn kommer inn i bildet.

Mye tyder på at den nylig avgåtte Strømsgodset-treneren Dag Eilev Fagermo tar over som Odds hovedtrener. Klubben skal ønske Borgersen som hans assistent.

Få forsvarere

Men Start har per dato få forsvarsspillere i sin tropp, og har ikke råd til å miste også Borgersen uten å få noe igjen. Dette har ført til at en mulig byttehandel med Steffen Hagen har kommet på bordet.

U21-landslagsspiller Hagen har tidligere ved flere anledninger fridd åpent til Start og sagt at han gjerne flytter hjem og spiller for de gule.

– Det er ikke noen tvil om det. Jeg er jo kristiansandsgutt og kjenner Arne Sandstø godt. Det var han som hentet meg til Odd og ga meg tillit, sa Hagen til Fædrelandsvennen for én måned siden.

Rune Jakobsen i Start er ordknapp også når det gjelder Hagen, men strekker seg til å si følgende:

– Han er en god spiller.

Slik Fædrelandsvennen forstår det, er det nå opp til Odd Grenland hvordan de vil løse sin trenerkabal. Start skal være åpne for å gi slipp på Borgersen – såframt Hagen går motsatt vei.

Uvitende

Men 21-åringen har tre år igjen av kontrakten med Odd, så spørsmålet er om Skien-klubben vurderer dette som en god «deal».

Selv er Steffen Hagen tilsynelatende uvitende om spillet i kulissene.

– Jeg har ikke hørt noe fra verken Start eller Odd Grenland, sier han til Fædrelandsvennen.

Odd-direktør Hans Erik Utne håper på rask avklaring, og sa før helgen følgende til Telemarksavisen:

– Jeg har aldri verken bekreftet eller avkreftet noe som helst og kommer heller ikke til å gjøre det. Svaret kommer forhåpentligvis til uka.

Bård Borgersen svarte ikke på Fædrelandsvennens henvendelser i går.