BLODIG: Thiago Silva vinker på hjelp mens Legrottaglie ligger skadet nede. Foto: Scanpix

AC Milan skuffet seg selv og supporterne med 0-0 hjemme mot Lazio i går kveld. Men en større skuffelse var nok Nicola Legrottaglies stygge skade.

Forsvarsspilleren kom til Milano-klubben i slutten av overgangsvinduet på mandag, og spilte sin første kamp for de røde og svarte. 34-åringen kom inn for en skadet Daniele Bonera ved pause, men måtte forlate banen i blodig tilstand fem minutter før slutt etter en hard hodeduell med Lazios Libor Kozak.

— Han er på sykehus og har det ikke bra, sa Milans trener Massimiliano Allegri ifølge Aftonbladet.

Avlyser pressetreff

Legrottaglie skulle etter planen presenteres offisielt etter lunsj i dag, sammen med Milans andre spillerkjøp, spanske Didac Vilà. Nå er dagens planlagte pressekonferanse avlyst.

- Jeg er lei meg på Legrottaglies vegne, han hadde bare vært én dag i Milan, og det startet på denne måten. Men Kozak gjorde det ikke med vilje, sa Lazios trener Edy Reja.

Legrottaglie, samt Bonera, kommer til å måtte stå over søndagens kamp mot Genoa, ifølge de siste rapportene.

Bommet mye

Det ble en skuffende kveld for et Milan-lag som Ifølge Gazzetta dello Sport skapte flust med sjanser, dog uten å få uttelling.

- Vi bommer på for mange muligheter. I første omgang er vi for hissige og misser den avgjørende pasningen. Lazio forsvarte seg også bra, sa Allegri.

Zlatan Ibrahimovic hadde blant annet to skudd i stolpen.

– Ciao, var svenskens eneste kommentar til media etter kampen.

Statistikksenter Serie A: