Ørjan Håskjold Nyland (23) drømmer om Premier League, men har fortsatt kun lest om interessen fra Cardiff. I stedet er hans fokus på å skaffe Molde nye medaljer kommende sesong.

– Cardiff er i Premier League. Jeg trenger egentlig ikke å si mer enn det , sier Ørjan Håskjold Nyland.

Med det legger han ikke skjul på at han kunne tenke seg å gjenforenes med Ole Gunnar Solskjær. Helt siden Solskjær ble Cardiff-manager, har ryktene gått om at han ønsker å ta med seg keeperen.

Men ifølge Håskjold Nyland er det hele bare rykter. I alle fall så vidt han vet.

– Jeg har ikke hørt noe som helst om det i alle fall. Så vidt jeg vet er det bare rykter, sier Håskjold Nyland.

Samtidig sier 23-åringen at han fortsatt ikke har snakket med Solskjær etter at han overtok som Cardiff-manager.

– Jeg tenker det er naturlig at når managere bytter klubber, så blir spillere i gamleklubben linket med videre. Men personlig tenker jeg ikke noe på det i det hele tatt. Ting får heller dukke opp etter hvert, sier Molde-keeperen som har kontrakt med Molde til sommeren 2018. ## Frykter ikke for framtida

Under Ole Gunnar Solskjær har Molde gjort det svært godt. To seriemesterskap og et cupgull har det blitt på tre år.

Ørjan Håskjold Nyland er mektig imponert over personen Solskjær og det han har har utrettet, men samtidig er han trygg på at AaFK-supporterne som nå håper på en skikkelig Molde-nedtur blir skuffet.

— Jeg tror ikke det er noen fare for det. Det denne gruppa har lært de siste årene, vil fortsatt sitte igjen. Ole Gunnar har lært denne gruppa holdninger og kunnskap som ikke forsvinner over natten. Samtidig har han bygd opp ei ung og sulten gruppe, mener Håskjold Nyland.

Han tror fundamentet Molde har bygd opp de siste årene vil skaffe klubben en attraktiv trener. En gavepakke på 125 millioner kroner familien Røkke sikrer dessuten klubben økonomisk handlefrihet.

– Vi har hatt gode resultater de siste årene og har lyst til å vinne mer. Vi skal være med å kjempe om titler også i årene som kommer, mener Ørjan Håskjold Nyland.