– Jeg er veldig trist. Vi var så nær finalen, og mine spillere hadde fortjent å komme dit. Hadde kampen gått til ekstraomganger, ville vi ha avgjort, sa Terim og sa at han trolig trekker seg som landslagssjef for Tyrkia.

– Jeg skal snakke med forbundspresidenten og spillerne først, men kommer nok til å konkludere med at dette er det jeg har gjort med landslaget. Det blir nok utlandet for meg igjen.

Laget hans var hardt rammet av skader og utelukkelser, og han hadde bare fire utespillere på reservebenken onsdag. Mange av nøkkelspillerne er borte, men reservene som erstattet dem var helt på høyde med de tyske stjernene.

– Vi så aldri problemene våre som en unnskyldning, og vi viste stor moral. Vi skulle gjerne gitt folket vårt en finale, men dessverre gikk det ikke slik. Jeg gratulerer Tyskland med seieren og ønsker dem lykke til i finalen, men i kveld viste vi hvilket godt lag vi er. Jeg mener vi har vært EMs mest fargerike lag, sa Terim.

Laget hans vendte 0-1 til 2-1 mot Sveits, 0-2 til 3-2 mot Tsjekkia og 0-1 til 1-1 og straffeseier mot Kroatia. Onsdag bidro tyrkerne til et nytt drama i sluttminuttene, men med motsatt utfall.

(©NTB)