Piotr Leciejewski kom ble sentrum for oppmerksomheten mot Haugesund da han var negativt involvert ved begge Haugesunds scoringer.

Christian Gytkjærs 1-2-redusering etter 36 minutter er han klar på at var en tabbe. Leciejewski skulle plukke ned et slapt innlegg fra Haugesunds Bamberg, men glapp ballen, og Gytkjær kunne score i det åpne målet.

— Banen var glatt, hanskene glatte, ballen var glatt. Jeg skal ikke finne unnskyldninger, men jeg prøver å se positivt på det. Rett etterpå gjorde jeg en kjemperedning. Alle keepere gjør feil, det som er viktig er hvordan man slår tilbake, sier Leciejewski.

2-2-målet til Kristoffer Haraldseid nekter han for at var en tabbe. Det var en dødball som ble slått inn i feltet, men den gikk over alt og alle og snek seg inn i krysset.

— Jeg er enig i at jeg gjorde en tabbe på det første målet. Den andre var et kjempeflott skudd. Det var perfekt, sier Leciejewski.

- Legger en hånd rundt Piotr

Kaptein Erlend Hanstveit sier spillerne la en arm rundt skulderen til Leciejewski etter baklengsmålene mot Haugesund.

— Det er ingen som tenker noe på dette. Piotr har vært en så god keeper for oss, og vi legger armen rundt skulderen hans nå, sier Hanstveit.

— Det er slikt som skjer. Piotr har vært en voldsom ressurs for denne klubben i en årrekke. Slike kamper kommer for alle. Det er uheldig at det kom i dag, men desto mer gledelig at vi vant, fortsetter Brann-kapteinen.

- Vi fortjener å holde oss

Polakken sier han nå er sikker på at Brann kommer til å overleve i eliteserien.

— Nå er det to kamper igjen, og vi skal være i eliteserien etter det. Etter Sarpsborg-tapet var det ikke mange som trodde vi skulle klare kvalik, men vi er fortsatt in business, sier Leciejewski.

Sogndal rykker ned. Leciejewski mener det er rett og rimelig.

— Vi fortjener kvalifisering mer enn Sogndal. Vi har tapt mye, men ser du på deres stil og vår stil gjennom sesongen, så er det klart at vi spiller mye bedre fotball, mener Leciejewski.