Med drøyt ett minutt igjen på klokken, sørget Mats Zuccarello for at kampen mellom Rangers og Calgary Flames gikk til overtid, men det var canadierne som trakk det lengste strået i kampen, som endte 5-4. Andreas Martinsen ble matchvinner for Colorado. Se målet og les mer:

J.T. Miller sørget for kampens første mål, som ga Rangers ledelsen i første periode, men noen større ledelse skulle laget fra New York ikke få.

Calgary utlignet ved Johnny Gaudreau og gikk opp til 2-1 ved Mason Raymond mot slutten av andre periode. De to scoringene kom med bare 17 sekunders mellomrom. I tredje periode gikk Flames opp til 3-1, igjen ved Gaudreau, og 4-1 ved Joe Colborne.

Deretter var det Rangers som sørget for målene, og både Tanner Glass og Dan Boyle reduserte før Zuccarello utlignet i overtallsspill helt på slutten av tredje periode.

Dermed ble det overtidsspill i drøyt to minutter før TJ Brodie avgjorde for det canadiske vertskapet og satte sluttresultatet til 5-4. (©NTB)