Onsdag ettermiddag skriver nemlig den britiske statskanalen BBC at Zlatan Ibrahimovic (34) kommer til å bli klar for Manchester United i slutten av inneværende uke.

Ifølge The Guardian er United villige til å betale klubbløse Zlatan Ibrahimovic 220.000 pund i uken. Også den velrennomerte avisen har tidligere skrevet at svensken er ventet å skrive under for José Mourinhos & Co. tidlig i juli.

GAMLE KOLLEGER: José Mourinho og Zlatan Ibrahimovic under en kamp mellom Torino og Inter i september 2008. Snart gjenforenes de i Manchester United, ifølge BBC. Foto: AP Photo/Massimo Pinca/NTB scanpix

Supersvensken fikk spørsmål om United-overgangen omtrent hver gang han stilte opp for pressen under EM, men 34-åringen nektet å bekrefte eller avkrefte noe som helst i løpet av mesterskapet.

Ryktene om Zlatan til United har pågått i lang, lang tid. Daily Telegraph har tidligere skrevet om bakgrunnen for hvorfor overgangen drøyer. Ifølge avisen hadde svensken en lukrativ lojalitetsbonus i sin kontrakt med Paris Saint-Germain.

Kontrakten avsluttes formelt i morgen, torsdag 30. juni. Det betyr at Zlatan ikke kan signere for en ny klubb før 1. juli.