ALFHEIM: Tunsieren var en av de siste ut av garderoben etter dagens 1-2-tap mot Rosenborg. Helst ville han vente med intervju til i morgen, fordi han var mektig sliten, men på oppfordring tok han seg likevel god tid til å svare på spørsmål.

– Det er godt å score. Jeg har sagt til dere før at det er jobben min, men jeg er skuffet siden vi ikke vant. Nå får vi konsentrere oss om neste kamp (mot Aalesund søndag) og går for seier der, sier TIL-spissen, som fikk satt inn 1-0 etter innlegg fra Magnus Andersen i første omgang.

Se høydepunktene fra kampen øverst i artikkelen!

– En helt?

Han er på grunn av sin krigerske innstilling allerede blitt en kulthelt på Alfheim. «Moussa, Moussa, Moussa» ropte publikum.

– Jeg er en helt? Det er bra for meg, smiler Moussa, som røk i tottene på RBK-kaptein Mike Jensen i andre omgang.

– Det er OK. Vi er ferdig med det nå. Jeg slåss – hver gang! smiler Moussa.

Sofien Moussa i kamp med Rosenborgs Anders Konradsen. Foto: Tom Benjaminsen / Digitalsport

Begge ble belønnet med gult kort. Det var ikke Jensen så fornøyd med.– Jeg respekterer dommerens avgjørelse, sier Moussa.

– Trenger en seier

Til tross for en tøff fysisk batalje melder Moussa seg 100 prosent klar til søndagens kamp. For den kampen kommer for tidlig for spisskollega Runar Espejord.

– Jeg er alltid klar, og respekter det treneren velger, sier 28-åringen.

Tunisieren kjenner god til Rosenborg.

– Vi spilte mot et godt lag. Da jeg bodde i Tunisia, kjente jeg godt til Rosenborg. De spilte jo hvert år i Champions League og har gode spillere. Vi spilte en god kamp, men vant ikke. Kanskje i neste kamp? Da trenger vi en seier.

Tidligere TIL-spiller Tore Reginiussen var meget fornøyd med tre poeng i nord.

– TIL har mye kvalitet i laget, og ser ganske solide ut. Men det er en bra kamp av oss, spesielt første omgang. Da var vi gode, sier Reginiussen.

Om duellene med Moussa, sier han:

– Det er en «trøkker», han er en kriger. Det er artig, det. Jeg måtte bare passe litt på nesen, at han ikke fikk puttet inn noen (trøkker) der, for den er ikke helt grodd ennå, sier midtstopperen, som brakk nesen mot Aalesund for halvannen uke side.

– Duellene vi var i, var tøffe og fair. Det synes jeg er veldig fint. Det er slik fotball skal være, sier Reginiussen.