FLORØ (Rbnett): Mattias Moström var en offensiv kraft mot Florø og slo en rekke flotte hjørnespark i onsdagens cupkamp. Ett av dem førte til Moldes seiersmål.

-Jeg følte at cornerne satt bra i dag. Det er ingen stor greie å treffe i det rommet du skal, men noen ganger går det bedre enn vanlig. Det var gøy, sier Moström som fikk ansvaret for hjørnesparkene fra Moldes venstreside på trening tidligere i uka.

— God kontroll

Allerede etter to minutter regisserte han Moldes første sjanse. Innlegget fant Agnaldo, som ble blokkert i siste liten. Minuttet etter slo Moström en corner som ga Joona Toivio og Daniel Chima Chukwu en dobbeltsjanse inne på streken. Den påfølgene dødballen la han på hodet til Vegard Forren som headet i stolpen.

Etter åtte minutter dempet Joona Toivio ballen på brystet, lot den sprette en gang og banket 0-1 over keeper og bort i motsatt hjørne fra skrå vinkel. En fantastisk scoring.

Etter 24 minutter ble Martin Linnes ble utfordret på Moldes høyreside. Innlegget traff Stefan Aase, som banket ballen i mål via beinet til Daniel Berg Hestad.

Det var spilt 61 minutter da seiersmålet kom. Da slo Moström en perfekt corner på hodet til Vegard Forren. Han headet ballen ned til Daniel Berg Hestad som kontant satte inn 2-1. — Vi visste at det kom til å bli en tøff kamp, vi har sett Florø på video og det er et godt lag. Jeg synes likevel at vi hadde god kontroll på kampen. Så lenge vi klarte å holde tempoet oppe, var jeg sikker på at vi ville være det sterkeste laget til slutt. Det viktigste i dag var å vinne og gå videre. Vi trenger ikke spille drømmefotball på bortebane i cupen, sier Mattias Moström.