HAUGESUND-SOGNDAL 0-0:

Både Kristiansen i Haugesund-målet, og Kenneth Udjus mellom Sogndal-stengene vartet opp med målvaktsspill fra øverste hylle da lagene i kveld delte poengene.

Vestlandsbataljen var svært underholdende, selv om scoringene uteble. Noe de to sisteskansene skal ha mye av skylden, eller æren, for.

— Vi fortjente ikke mer

Haugesund-kaptein Kristiansen var ikke særlig fornøyd med lagets ene poeng, selv ikke etter å ha blitt kåret til banens beste av en lokal jury.

— Jeg kan ikke huske sist jeg fikk den utmerkelsen her hjemme i Haugesund, noe som tyder på at vi har gjort ting rett på hjemmebane. I dag er vi rett og slett ikke gode nok, og fortjener ikke mer en det ene poenget vi fikk, sier keeperen.

- Skuffende mot et svakt Sogndal-lag

Heller ikke trener Jostein Grindhaug var særlig lykkelig over lagets ene poeng:

— Nei, dette var litt skuffende, for jeg trodde på forhånd vi skulle slå et svakt Sogndal-lag.

Haugesund har nå bare tatt ett poeng på lagets tre siste kamper. Noe som er uvant kost for vestlendingene som har seilt i medvind i lengre tid.

— Vi er ikke skarpe nok på de mange mulighetene vi skaper. Nå blir det interessant å se hvordan vi løser den svake perioden vi er inne i, mener treneren.

Deler ikke Grindhaugs Sogndal-stempel

Haugesund-keeper Kristiansen hadde også forventninger om seier mot sogningene i kveld, men deler ikke sin treners Sogndal-stempel.

- Vi vet vi møter et bra lag, som har gjort det godt i sine tidligere bortekamper denne sesongen. De har blant annet fått med seg poeng både fra Lerkendal og Alfheim, så Sogndal er langt ifra noe bedriftslag.

Haugesund ligger fremdeles på fjerdeplass, nå med 25 poeng, to poeng foran og med en kamp mer spilt enn Tromsø som spiller mot Sandnes Ulf søndag.