Fotball, 27.10.2011 , Tippeligaen ,Eliteserien ,aalesund v Stabæk 2-0 ,color line stadion ,Inge Andre Olsen - stabækFoto: Richard brevik , Digitalsport Foto: Digitalsport

Rettssaken i kjølvannet av overgangen til Veigar Páll Gunnarsson fra Stabæk til Vålerenga kommer tidligst til å bli behandlet i begynnelsen av april.

Budstikka skriver at partene i en e-post er blitt bedt om å vurdere start av saken mandag 8. april. Avisen skriver også at det i utgangspunktet er avsatt 15 dager til saken, men med muligheter for å bruke ytterligere tre dager dersom behovet skulle være til stede.

Det er fire tiltalte i saken, og det er avgjørende for å starte rettssaken 8. april at de fire forsvarerne har mulighet til å avsette mellom tre og fire uker i retten fra det tidspunktet.

Det er også avgjørende om aktoratet har ledig kapasitet på det tidspunktet.

Advokat Berit Reiss Andersen skal forsvare tidligere Stabæk-styremedlem Tor Q. Aaserød, mens advokat Peder Morset vil forsvare Truls Haakonsen, tidligere sportsdirektør i Vålerenga.

Advokat Ole Petter Drevland representerer sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen, og Lars Holter-Sørensen, tidligere styreleder i Stabæk Fotball AS, forsvares av advokat Ellen Holager Andenæs.

Saken handler om prisen på Veigar Páll Gunnarsson på én million kroner i juli 2011 fra Stabæk til Vålerenga var reell, eller kunstig lav for å slippe å sende mye penger til Nancy. De skulle ha halvparten ved et videresalg.

(©NTB)