Kristoffer Barmen prøver seg mot Ranheim. Foto: NTB Scanpix

RANHEIM (bt.no): Brann skapte ekstremt lite fremover på banen i bortekampen mot Ranheim, men den ene sjansen de fikk tok de heller ikke vare på.Tidlig i annen omgang var Barmen alene med keeper, men klarte ikke å vinkle avslutningen sin forbi Even Barli i bortelagets mål.

— Jeg hadde en stor mulighet som jeg burde scoret på, sier Kristoffer Barmen, som like etterpå ga Ranheim en gyllen mulighet til å ta ledelsen.

Hektiske minutter

— Det var noen hektiske minutter der. Jeg følte det kunne stått 3-3. Men jeg burde scoret, det er så enkelt, sier Barmen.

Men det gjorde verken han eller Ranheim. Dermed endte det 0-0 på DNB Arena.

— Vi visste at det var en tøff bane å komme til, og det ble det. Kampen kunne vippet begge veier, så et uavgjortresultat var helt greit, oppsummerer Barmen.

Han er likevel ikke fornøyd.

— Vi dro jo opp hit med en ambisjon om å vinne, så jeg er ikke helt fornøyd. Men sånn kampen utviklet seg, var det et rettferdig resultat, sier han.

— 50 hodedueller

Etter snart å ha fullført en sesong i 1. divisjon, er han blitt vant med å spille slike kamper. Tette oppgjør hvor spillet ikke alltid flyter like bra.

— Det ble mye kriging. Jeg følte jeg var i 50 hodedueller i løpet av kampen. Man merker fort at det blir kjemping, og i denne kampen kjempet vi like bra, sier Barmen.

- Men det er vel dere blitt vant med...

— Vi ble fortalt at det var slik i 1. divisjon, og slik er det. Enkelt og greit.

Søndag avga også Kristiansund poeng mot Follo. Dermed er det status quo i opprykksstriden med seks kamper igjen å spille.

— Vi har vel fire bortekamper og to hjemmekamper igjen. Vinner vi hjemmekampene og tar poeng mot Kristiansund borte, så tror jeg det går fint, sier Barmen.