STAVANEGR (Aftenbladet): Det er gjennom danske medier at Hobros sportssjef, Jens Hammer Sørensen beskylder agent Annfinn Gaard for å presse fram et klubbskifte.

ØNSKET AV VIKING: U21-landslagsspissen Emil Berggren fra Hobro er på spisslisten til Viking. Foto: Hobro IK

— Vi mener at Emil har best av å bli værende her og utvikle seg ytterligere. Det er også mitt inntrykk at agenten er meget ivrig etter å selge ham, sier Hammer Sørensen til tipsbladet.dk.Berggreen ta agenten sin i forsvar. avviser beskyldningene på det sterkeste.

— Det tegnes et bilde av Annfinn Gaard som jeg ikke kjenner igjen. Han har alltid arbeidet ærlig og redelig for meg. Derfor er det trist å lese at han skal være «en grisk agent». Det stemmer ganske enkelt ikke, sier Berggreen til danske BT.

Gaard avviser også at han har det travelt med å selge Berggreen.

— Jeg kan se at det er flere fordeler med at Emil blir værende i Hobro, men det kan også være smart å gå videre til en større klubb der han kan fortsette utviklingen sin, sier Gaard til tipsbladet.dk.

Berggreen har kontrakt med Hobro fram til sommeren 2017, men den danske spissen har en utkjøpsklausul i kontrakten som gjør at han kan forlate klubben for 1,5 millioner danske kroner. Det er en denne klausulen Viking nå vurdere om de skal slå til på.

Viking har de siste årene hatt stor suksess med å hente danske spillere til klubben. Allan Gaarde, Nicolai Stokholm, Søren Berg og Martin Ørnskov var alle solide forsterkninger for klubben.