Etter sju seriekamper for Chelsea står Diego Costa med ni mål i sin første Premier League-sesong. Men spissen har mistet Chelseas to siste kamper og ser også ut til å gå glipp av søndagens oppgjør på Old Trafford.

På landslagsoppdrag for Spania skal han ha pådratt seg en lyskestrekk som gjør at han trolig ikke kan spille mot Manchester United.

Backupen skadet

Tross den sterke målformen, har innledningen hans på Chelsea-karrieren ikke vært problemfri. Før lyskestrekken har han også måttet besøke sykehus med et magevirus og dessuten har han hatt trøbbel med den ene hamstringen.

Så ille var magetrøbbelet at Spania-angriperen måtte til undersøkelser på sykehus. Chelsea-toppscoreren ble skrevet ut torsdag.

Ifølge The Guardian har man i Chelsea nå innsett at Diego Costa neppe kommer til å kunne spille på søndag. Allerede har han stått over de to siste Chelsea-kampene — mot Crystal Palace og Maribor, da på grunn av hamstringproblemene. Han er fortsatt ikke helt bra av dem heller.

Også Loic Rémy, mannen som har startet på topp for Chelsea i de to kampene uten Diego Costa, sliter med lysken. Det er heller ikke sikkert at han kan spille mot United.

Få alternativer

Nestemann i køen er Didier Drogba, som har gode minner fra tidligere møter med Manchester United. Blant annet fra da han avgjorde FA-cup-finalen i 2007. Men også han har hatt litt skadetrøbbel, med ankelproblemer og på grunn av det lite spilletid.

Ifølge The Guardian kommer trolig Chelsea til å ta med unggutten Dominic Solanke på 17 år i kamptroppen på søndag. André Schürrle skal også være klar etter sykdom.