Det melder VG og TV 2. Aftenposten får også bekreftet at dette stemmer.

Vålerenga har lenge jobbet for å få det spanske hovedstadslaget til Oslo. Nå skal altså en oppvisningskamp mellom Martin Ødegaards Real Madrid og Vålerenga være i boks.

Ingen av klubbene har bekreftet treningskampen ennå, men kun små detaljer skal gjenstå før alt er i orden.

Siste treningskamp før seriestart

Vålerengas daglige leder, Stig-Ove Sandnes, kan ikke bekrefte noe ennå.

Her er Vålerengas Daniel Fredheim Holm i aksjon mot Barcelona i en showkamp i 2013. Foto: NTB scanpix

— Jeg kan ikke si noe om det der ennå - det eneste jeg kan si er at Vålerenga har spilt showkamper mot store lag tidligere, sier han til Aftenposten.VG skriver at Vålerenga på et tidspunkt skal ha trodd at det var umulig å få storlaget til Ullevaal, men for et par uker siden skal Real Madrid ha tatt kontakt.

Showkampen skal være Real Madrids siste treningskamp før seriestart i Spania, hvilket betyr at «Los Blancos» vil komme med sine beste menn.

–TV 2 har kjøpt TV-rettighetene

Real Madrid starter sin sesongoppkjøring i Melbourne i Australia. Her møter de Roma 18. juli og Manchester City 24. juni. Deretter går turen videre til Kina, før Audi Cup venter i München. Martin Ødegaard er lovet å få være med på hele sommerturneen.

Tidligere har Manchester United, Barcelona og Liverpool vært i Oslo for å spille oppvisningskamp mot Vålerenga.

Vålerengas seriekamp mot Tromsø flyttes frem til fredag 7. august for å rydde plass til Real Madrid-kampen som spilles kl. 15.00 søndag 9. TV 2 har kjøpt rettighetene til å vise kampen, ifølge VG.