Manchester Uniteds spanske stjernekeeper David de Gea har vært linket til Real Madrid lenge, og en overgang kommer, ifølge flere engelske og spanske aviser, til å bli gjennomført i løpet av sommeren.

Men Manchester United og Real Madrid er ennå ikke enige.

Ifølge den normalt pålitelige avisen The Guardian har Manchester United nå kommet med et motbud på Real Madrids første bud, som angivelig skal ha ligget på rundt 160 millioner kroner.

foto
David De Gea (t.v) skal ifølge flere medier erstatte Iker Casillas i Real Madrid. Foto: NTB scanpix

– Dere vil ha de Gea, vi vil ha Sergio Ramos, skal Manchester United svart, ifølge The Guardian.

Utkjøpsklausul på 1,6 milliarder

Den 29 år gamle midtstopperen er en av Real Madrids aller største stjerner. Spanjolen har hele 128 A-landskamper for Spania og har en utkjøpsklausul i kontrakten på spinnville 1,6 milliarder kroner.

Samtidig skriver den spanske avisen AS at Ramos har gitt beskjed til Real Madrid-ledelsen om at han vil forlate klubben i sommer.

29-åringen har de siste dagene blitt koblet til Barcelona, og Ramos skal angivelig være rasende på klubbledelsen siden de ikke har tatt avstand fra ryktene. Det skal ha fått begeret til å renne over for midtstopperen, som har kontrakt frem til 2017. Ifølge AS tjener Ramos seks millioner euro i året, noe som tilsvarer 53 millioner norske kroner, etter dagens kurs.