De store fotballigaene er godt inne i sommerferien. Det betyr at sesongen for rykter og spekulasjoner er i full gang.

Ifølge Sky Sports kan det gå mot klubbskifte for Juventus-spissen Carlos Tévez (31).

Liverpool på spissjakt

For ti dager siden spilte han Champions League-finale for det italienske storlaget mot Barcelona. Den tidligere Manchester United— og Manchester City-spilleren klarte ikke å forhindre at spanjolene vant 3-1.

foto
Carlos Tevez avbildet i lykkelige Manchester City-tider sammen med manager Roberto Mancini med Premier League-pokalen i 2012. Foto: NTB Scanpix

Det kan ha vært det siste vi så av Tévez i den sorte og hvit-stripete drakten. For Sky Sports melder at en ikke navngitt Premier League-klubb står klar til å hente argentineren.Liverpool Echo meldte før helgen at Brendan Rodgers og hans hoff på Anfield skal ha pekt seg ut Tevez som en ny offensiv forsterkning.

— En ideell forsterkning

Klubben er på utkikk etter spiss(er), og skal ifølge avisen være klare til å kjempe mot Paris Saint-Germain, Atletico Madrid og argentinske Boca Juniors om spillerens underskrift.

Men Sky Sports skriver tirsdag at Liverpool neppe blir Tévez' nye klubb tross spekulasjonene.

foto
Carlos Tevez sammen med Cristiano Ronaldo fra tiden i Manchester United. Foto: NTB Scanpix

I den spanske hovedstaden står Atlético-manager Diego Simeone med åpne armer.— Det strømmer fotball i blodårene hans. For oss ville det vært en ideell forsterkning med tanke på hvordan vi mener fotball skal spilles, er Simeone sitert på i avisen AS

Spilleren har ett år igjen av kontrakten med Juventus.

Etter at han forlot hjemlandet i 2006, har 31-åringen spilt for West Ham, Manchester United, Manchester City og Juventus.