Jose Mourinho fikk ett spørsmål fra Sky Sports-reporteren etter lørdagens 1-3-tap mot Southampton. Chelsea-manageren valgte å snakke uavbrutt i drøye syv minutter.

Mourinho pratet mye om sin egen fremtid i Chelsea, at han slett ikke har tenkt å stikke av. Men han brukte også mye tid på å kritisere dommeren.

Nå er Mourinho blitt siktet av Det engelske fotballforbundet (FA) for upassende kommentarer om dommeren, melder Sky Sports.

— Bare å straffe meg

– Dommere er redde for å gi avgjørelser i Chelseas favør. På 1-1 er det klar straffe og nok en gang får vi den ikke. Hvis FA vil straffe meg er det bare å gjøre det. De straffer ingen andre managere, sa Mourinho.

– Klare straffer gis ikke, selv i Champions League i en kamp vi taper 2-1. Da fikk vi ikke straffe i det siste minuttet. Straffen i denne kampen er meget avgjørende, for i det øyeblikket kollapser spillerne. Det var en klar straffe, og da mistet vi enda mer selvtillit, sa han.

Chelsea har fått en grusom sesongstart og har bare fire lag bak seg i Premier League. Det er 10 poeng opp til serieleder Manchester City.

Støtte

Mandag ettermiddag meldte Chelsea via hjemmesiden sin at de stiller seg fullt og helt bak sin manager og spillertroppen.

«Vi gjør det klart at José har vår fulle støtte. Som José selv sier, så har ikke resultatene være gode nok og lagets prestasjoner må bli bedre. Men vi tror at vi har riktig manager til å snu det hele og få sesongen på rett kjøl igjen. Vi mener at han har troppen til å klare det».

Hekta på Premier League? Da anbefaler vi disse sakene: