Selvfølgelig hadde det vært morsommere og enklere å sitte og skrive om seiere og klatring på tabellen. Slik har det ikke vært. Likevel har det kanskje vært med på å få meg selv til å tenke positivt. Se på mulighetene. Vi ga oss aldri!

Ny stadion

Nå må vi se fremover. Jeg har fulgt Molde FK tettest i oppveksten, selv om jeg var Vålerenga-supporter. Jeg har også vært i Ålesund på gamle Kråmyra stadion. Der satt folk på sittunderlag oppe i skogen og så 1. divisjon og Tippeliga.

Klubben var, som oss, fersk på øverste nivå og bygde sin storstue Color Line stadion. De første årene var det utsolgt for sesongkort. Jeg fikk Amund Skiri til å fikse sesongkort til en kamerat. Stadion har nesten vært full siden. Aalesund har i mellomtiden spilt 1. divisjon også.

Dette er noe vi i Sandnes og Sandnes Ulf kan bruke som eksempel. Håper supportere og samarbeidsparnere har like stor tro på det som vi i klubben har. Målet er å spille Tippeliga der i 2018. På Øster Hus Arena eller Stanley Park.

Neste år

Det kan bli vel så morsomt å vinne en haug med kamper i 1. divisjon som det har vært å slitt i Tippeligaen i år.

Slik det ser ut nå er det en god del av årets stall som blir med ned, for å spille Ulf opp igjen. Jeg anbefaler alle supportere til å gjøre det samme, noe vi fikk inntrykk av da Gaukereiret ga oss en trøye med beskjed om at de er MedUansett.

Bengt Sæternes er forhåpentligvis rett mann. Han er lokal og har en bred spillererfaring. Det blir spennende.

Vi skal rett opp igjen og vi skal ha ny stadion!