Siste spark på ballen sender oss ned. Vi gjør en ganske bra kamp, mot et svakt Start-lag. Helt frem til 90 minutter skaper de svært få sjanser. Men da rakner vi. Bare å beklage til alle Ulf supportere.

Stor takk til de som tok veien til Kristiansand. Neste år får vi besøk av Jerv, Levanger osv. Det klinger ikke like godt som Rosenborg og Vålerenga.

BLOGGER: Sandnes Ulf-kaptein Aksel Berget Skjølsvik.

Spillerne må som supporterne omstille seg i løpet av vinteren. Med 90% innsats av spillere blir det ikke opprykk. Det samme gjelder ansatte, samarbeidspartnere og supportere. Vi er avhengige av alle for å komme oss opp igjen.Jeg skal gjøre mitt for at spillerne er klare for 1. divisjon. Har spilt der i to sesonger og rykket opp to ganger. Sist vi var i 1. divisjon hadde vi et ekstremt kollektiv som kjørte over motstanderne i de fleste kamper. Det må vi ha neste år også.

Forhåpentligvis kommer det like mange tilskuere når vi kjemper i toppen av 1. divisjon som det det har vært i bånn av Tippeligaen.

Video: Se Sandnes Ulf rakne mot Start

Forskjellen på tippeliga og 1. divisjon er ikke så stor. I Tippeligaen blir man hardere straffet for små feil. Den største forskjellen er nok rammene rundt kampene. I Sandnes tror og håper jeg at det blir kjekt å gå på kamp også neste år. Flere seiere som skal krones med opprykk i november neste år.

Håper du er #meduansett.

Mange har sikkert håpet at vi skulle rykke ned rundt om i Norge. Har registrert at Vikings blogger også er fornøyd. Skadefryd kan fort slå tilbake. Snakkes i 2016.