Moldetrener Tor Ole Skullerud vet godt hva som venter når Bodø/Glimt gjester Aker stadion i framskutt eliteseriekamp lørdag, men naturlig nok mindre om motstanderne som venter i tredje kvalifiseringsrunde til Mesterligaen.

Formlaget Glimt

Der venter vinneren av kampen Dinamo Zagreb (Kroatia) og Fola Esch (Luxembourg), dersom MFK forvalter 5-0-forspranget på rimelig måte borte mot armenske FC Pyunik kommende tirsdag.

— Vi har veldig klart for oss hva Bodø/Glimt kommer med, og tror ikke på noen overraskelser i så måte. Bodø/Glimt er formlaget i serien og i flytsonen, slo Skullerud fast etter avsluttet trening fredag.

Kampen på Aker stadion er den eneste i eliteserien denne helga, og kampen er flyttet fram fra 2. august. MFK har skaffet seg kamppause mellom de to neste kvalifiseringskampene til Mesterligaen på denne måten.

— Vi vurderte det slik at ei kampfri helg ville være mer nyttig mellom tredjerundekampene, og det ser jo ut til at vi har truffet bra med det opplegget, fortsetter Skullerud.

— Nå skal vi bare gjøre jobben vår mot Bodø/Glimt først og deretter mot Pyunik tirsdag, så skal vi se returkampen mellom Fola Esch og Dinamo Zagreb onsdag. Laget fra Luxembourg kjenner jeg ikke til, men jeg så Dinamo mot Sjahktar Donetsk i La Manga i februar. Det var en god kamp, mellom to gode lag.

Borte først

Vi fulgte trekningen i Champions League direkte her

Med sammenlagtseier mot Pyunik skal MFK spille bortekamp først i tredje kvalifiseringsrunde, tirsdag 28. eller onsdag 29. juli, med returkamp på Aker stadion uka deretter.

Men først er det altså seriekamp mot Bodø/Glimt lørdag kl 18.