Video: Se Fotballmagasinet her. | DIREKTE 18: AALESUND-VIKING.

Viking er ubeseiret på sine fem seneste kamper i eliteserien, og ligger på tredjeplass før denne serierunden.

– De har vært dyktige i den første delen av sesongen, så det er liten tvil om at vi får tøff motstand på søndag. Det er et lag som er gode nok til å ta medalje, sier Jönsson til Sunnmørsposten.

Han har latt seg spesielt imponere over kantspilleren Trond Olsens innsats. Han er Vikings toppscorer med fem scoringer på 12 kamper.

– Jeg har selv trent Trond Olsen, så jeg vet han er farlig og veldig god på kanten. Det virker som han har en veldig god sesong i år, sier han.

Venstreback Jo Nymo Matland er spent på hva som møter AaFK på søndag.

– Jeg har ikke sett så mye av Viking tidligere, men jeg så dem da de spilte mot Tromsø før ferien. Da var de helt ok. Det virker som det er mye fart i laget, så vi kommer til å få oss ei utfordring, sier han.

Det endte 1–1 i begge oppgjørene mellom AaFK og Viking i eliteserien i fjor. Sist AaFK tapte hjemme mot laget fra Rogaland, var tilbake i 2009 da det endte 1–0. Den gangen ble Martin Fillo matchvinner.

– Vi ønsker å være offensive samtidig som vi holder nullen. Det hadde vært fint å starte med en seier igjen, sier Jönsson.

FØLG KAMPEN OG CHAT MED VÅR REPORTER: