FotballTippeligaen 200728.10.2007Sandefjord v Odd Grenland 0-2Foto: Morten Olsen, DigitalsportMorten Fevang - Odd Foto: Digitalsport

Ifølge Telemarksavisa forlater Dag Eilev Fagermo Strømsgodset for å bli ny sjef i Odd Grenland.

Avisen skriver lørdag at partene er enige om en avtale og slår fast Strømsgodset krever midtbanestrategen Morten Fevang i retur for å slippe Fagermo.

Også Drammens Tidenes nettutgave skriver at Fagermo er ferdig i Buskerud-klubben. Fagermo har vært i Drammen lørdag og hatt møte med ledelsen i Strømsgodset.

Odd er på trenerjakt etter at klubben avslo å forlenge avtalen med Ove Flindt-Bjerg. Dansken mislyktes i sitt forsøk på å redde telemarkingene fra nedrykk.

— Løsningen kommer når alt er klart, men det hender at det oppstår noen hinder underveis, sier Odd-direktør Hans Erik Utne til TA, men vil hverken bekrefte eller avkrefte opplysningene.

Hva angår kravet om byttehandel, ser Odd trolig på dette som et utspill til forhandlinger. Fagermo må først og fremst kjøpes fri, skriver TA .

Fevang har kontrakt med Odd de neste tre sesongene. Overfor Varden avviser imidlertid Utne at klubben skal være villig til å la kapteinen gå mot å sikre seg Godset-sjefen.

- Jeg vil ikke kommentere navn på trenere, men at vi skal bytte bort Morten Fevang er jo fullstendig feil og like uaktuelt.

TA skriver også at Bård Borgersen er på vei til klubben fra Start. Han er blant annet tiltenkt en rolle i trenerteamet. Overgangen forutsetter at Steffen Hagen går motsatt vei.