Queens Park Rangers Joey Barton fikk en uheldig avslutning på forrige sesong. 29-åringen mistet kapteinsbindet i klubben etter et rødt kortet mot Manchester City, og ble ilagt en 12-kampers karantene av det engelske fotballforbundet.

Grunnen var at han albuet Carlos Tevez, sparket Sergio Agüero og forsøkte å skalle ned Vincent Kompany, alt i én og samme kamp.

Ikke med til Asia

Det betyr at Barton starter sesongen noe senere enn resten av QPR-laget, som serieåpner hjemme på Loftus Road mot Swansea. Spilleren er ikke med på lagets treningsleir i Asia, og har derfor valgt en noe uvanlig oppladning til sesongen.

Han skal trene med Fleetwood Town, som spiller på det fjerde høyeste nivået i England, League Two.

De siste seks månedene har vært tøffe, og jeg er desperat etter å forelske meg i sporten igjen . Et opphold i en lavere divisjon vil gi meg en virkelighetssjekk, og hjelpe meg med å bli en bedre person , skriver Barton på sin hjemmeside .

- Slutt på tullet

Spilleren håper nå at han kan legge all dramatikken til side, og konsentrere seg om spillet.

— Nå er det slutt på tullet, slutt med all dramatikken i media, ikke noen flere primadonnanykker. Bare god gammeldags fotballspiller, skriver Barton.

Det er en angrende synder, som nå vet at han må skjerpe seg, om han noen gang skal komme tilbake til Premier League.

Jeg skal jobbe hardt, forelske meg i spillet, og krysse fingrene for at jeg en dag kan kjempe meg tilbake til en plass på Queens Park Rangers-laget .