Golfforbundets nye toppidrettsansvarlige, Jon Karlsen, har bestemt seg for å øke antallet utøvere som får tilbud om å være med i Team Norway. Ti spillere har fått tilbudet, blant dem Suzann Pettersen og Espen Kofstad, som er Norges beste på kvinne— og herresiden. Kofstad spilte seg nettopp inn på neste års Europatour som eneste nordmann.

— Utøverne er profesjonelle spillere som allerede er på ett høyt internasjonalt nivå, eller som vi mener har veldig god mulighet til å komme på ett høyt internasjonalt nivå i fremtiden, sier Jon Karlsen i en pressemelding fra NGF

Får oppfølging på alle områder

Team Norway er Norges Golfforbunds toppsatsing på profesjonelle utøvere som har som mål å få frem spillere som kvalifiserer seg til Olympiske leker, eller etablerer seg på ett høyt internasjonalt nivå. Utøvere på Team Norway får tilgang til NGFs Performance Team bestående av golftrenere, mentaltrener, fysioterapeut/fysisk trener og lege. Utøvere mottar også reisestøtte til turneringer samt at de får ta del av en klesavtale.

Team Norway har sportslig opplegg med fokus på treningssamlinger, primært på hovedbasen Alcaidesa, samt oppfølging av spillere i turnering, og oppfølging av spillernes eget støtteapparat, heter det i statuttene for Team Norway.

Også for dem som ligger rett under Team Norway blir det et eget tilbud, kalt Team Alcaidesa 2015. ## Dette er lagene:

Team Norway:

Suzann Pettersen, Oslo GK

Marita Engzelius, Oslo GK

Marianne Skarpnord, Moss og Rygge GK

Tonje Daffinrud, Vestfold GK

Caroline Martens, Haga GK

Espen Kofstad, Losby GK

Elias Bertheussen, Trondheim GK

Eirik Tage Johansen, Stavanger GK

Sondre Ronold, Stavanger GK

Kristian Krogh Johannessen, Drammen GK

Team Alcaidesa:

Rachel Raastad, Kjekstad GK

Christian Aronsen, Miklagard GK

Stian Wiik Hansen, Miklagard GK

Vilhelm Bogstrand, Oslo GK

Ole Ramsnes, Stavanger GK

Kenneth Svanum, Vestfold GK