SANDEFJORD: Trond Olsen scoret det som antagelig er Rosenborgs raskeste scoring i eliteserien, likevel var det de forspilte sjansene han hadde som irriterte mest etter 2-2 kampen mot Sandefjord.

De 7628 fremmøtte på Komplett.no Arena hadde knapt rukket å sette seg før Micke Dorsin spiller en lang ball opp som spretter over Sandefjords midtstopper Espen Nystuen og lander hos Rade Prica som legger tillbake til Trond Olsen.

Nordlendingen setter enkelt inn ledelse for bortelaget i det stadionuret viser 20 sekunder.

— Det er alltid morsomt å score mål, men følelsen nå er at de sjansene jeg misset irriterer meg mest, sa en skuffet Olsen etter kampen.

For Olsen hadde to store sjanser på tampen av første omgang som han burde scoret på.

Først blir han nydelig headet igjennom av Per Ciljan Skjelbred og kommer alene med SF-keeper Espen Bugge Pettersen, han blir såpass hardt presset av Birger Madsen og skyter over.

— Jeg får ikke skikkelig treff på ballen, sa Olsen om den første muligheten han brente.

Les også:

Bare minuttet senere får lynvingen mulighet til å gjøre det godt igjen da han blir spilt fri bak SF-forsvaret, Olsen står med ryggen mot mål og snur seg og fyrer av på volley og ballen fyker nok engang over målet til Bugge Pettersen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

JUBELEN STILNET: Trond Olsen feirer scoringen etter 20 sekunder med Marek Sapara og Steffen Iversen. (Foto: Digitalsport)

— På den andre muligheten står jeg med ryggen mot mål og vurderte en tiendel om jeg skulle ta ett brassespark, det gjorde jeg heldigvis ikke selvom det endte uten scoring uansett.

Se også:

Og Olsen var skuffet over at det kun ble med ett poeng hjem til Trondheim..

— Med alle de sjansene vi har skal vi vinne denne kampen, oppsummerte Olsen etter kampen