TUIL hadde treningsfri i går, og derfor måtte daglig leder Svein Morten Johansen kaste seg rundt på telefonen i går ettermiddag for å informere spillerne om Jenssens beslutning.

Slik reagerte spillerne på nyheten om at Jenssen slutter etter sesongen, samt på spørsmål om hvordan det vil påvirke sesonginnspurt. I tillegg spurte vi hvem som burde overta som ny TUIL-trener.

Bjørn Strøm:

– Det var overraskende, men forståelig. Truls har vært i TUIL lenge nå, og han fortjener sjansen.

– At dette kommer ut når midt i innspurten å sesongen skal ikke ha noe å si. Det mest naturlige vil kanskje være om Rune (Martinussen) overtar. Han har vært en god mann for TUIL så langt, og har allerede tilført oss mye.

Tom Erik Richardsen:

– Overraskende, men gledelig for Truls. TUIL vil miste en fantastisk fyr, og en fantastisk ressurs. For Truls sin del er det artig at han nå får muligheten i TIL. For meg personlig føles det som å miste en lærer man hadde fra 1. klasse på grunnskolen til man går ut i 10. klasse.

– Timinga har ingenting å si. Dette vil ikke svekke oss inn mot kampen mot Pors. Hvem som bør bli ny trener får være opp til styret å vurdere, men jeg regner med at spillerne blir tatt med på prosessen.

Leo Olsen:

– Det kom som en overraskelse, men Truls har vært i TUIL i ni år nå, og da kan det være greit å få noe annet å bryne seg på. Truls er en veldig positiv og god trener, som er flink til å utvikle spillerne. Alle spillerne i TUIL er blitt bedre under Truls sin ledelse.

–Jeg tror faktisk det kan slå ut positivt i de siste kampene. Timinga vil ikke være noe problem å takle, og jeg tror heller at vi vil stå på litt ekstra for å vise han den æren han fortjener.

Mohammed Ahamed:

– Det er trist å miste Truls, men han fortjener det og jeg er veldig glad på hans vegne. TUIL er en dugnadsklubb, og Truls har brukt mange timer i klubben på mange andre ting enn det å trene. Nå får han nok litt mer gunstig arbeidstid, og det fortjener han.

– Vi har full fokus på de siste kampene uansett, så dette vil ikke bety noe. Når det gjelder ny trener har jeg full tillit til at styret gjør det rette, og jeg ønsker ikke kommentere hvem som burde bli ny trener.