Arne Tveit Katla, Haugesund-supporter.

Randaberg, et lag som kun har navnet igjen fra sin gjesteopptreden i Adeccoligaen i 2011. Et lag som skulle beseires greit dersom en var nok til stede og ville gjøre jobben ordentlig.Det som er gledelig, er at seieren kom nettopp fordi gutta virkelig var til stede på kontoret denne noe forblåste kvelden på Nord-Jæren. Toppa mannskap og topp skjerpet fra første stund, det er slikt vi liker å se de.

LES MER: Alle innlegg fra Aftenposten Supporter

Ofte har disse 1. rundekampene vært grå, traurige og vanskelige affærer for Haugesund, men det ble heldigvis ikke denne matchen. En skal ikke overdrive betydningen av kampen, men en skal heller ikke underdrive det.

3 x Gytkjær

Vi får fikk vår danske «bolleknægt» Christian Gytkjær i gang med tre mål, og vi fikk mellom annet et frisk og gledelig innhopp av lokale Tor Andre Skimmeland Aasheim. En spiller som mange har ansett som ferdig i klubben. Det bør han definitivt ikke være etter denne kampen. I tillegg holdt laget nullen, noe som alltid gjør godt.

Nå er en videre i cupen. Haugesund slet lenge med å bli et cuplag, men har de tre siste åra vært i to kvartfinaler og en semifinale. Da er det jo lov å håpe på en ny rusletur fra Egertorget opp mot nasjonalarenaen i november.

En naturlig ønskemotstander i neste runde må jo bli byrival Vard. Det vil nok gi bortekamp hjemme, noe som er et pluss videre utover i rundene.

Klare for Molde

På søndagskvelden kommer Molde til stadion. Et Molde som har fått opp fresen etter en stang ut-kamp mot Odd.

La oss håpe og tro at onsdagens gode opplevelse, sammen med en god samling i bånn, vil gi Haugesunds trofaste fans en ny hyggelig opplevelse mot Molde.

For det er vi faktisk blitt godt vant med de to-tre siste åra.