ROSENBORG — SARPSBORG 2-0

ULLEVAAL STADION: - Jeg rekker ikke tenke så mye før ballen bare kommer og jeg drar til. Det var et litt heldig mål, jeg tror den gikk mellom noen spillere som kaster seg på kryss og tvers, sier han.

— Var helt i min egen verden

Målet han beskriver fikk den sørlige kortsiden på Ullevaal stadion til å riste. Fem minutter før pause fikk Mike Jensen nedfallsfrukt i beina fra 14 meter. For Sarpsborg 08 kunne det ikke passet dårligere.

— Faktisk ser jeg det ikke selv, for det er så mange spillere mellom! Neida, det var deilig. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg i jubelscenene. I slike kamper hører man ingenting når man scorer, man prøver bare å gå amok. Jeg var helt i min egen verden, sier Jensen.

Ombestemte seg i jubelscenene

I SIN EGEN VERDEN: Mike Jensen ville feire sammen med fansen etter sin 2-0-scoring. Foto: Glen Musk

Det ser ut som han dagdrømmer når han beskriver scoringen for pressen etter kampen. Drømte gjorde han sannsynligvis da han løp rundt gressmatta i jubelrus.— Jeg løper først til trenerne, men så ombestemmer jeg meg og vil feire med fansen i stedet, forklarer dansken.

Rosenborg-kapteinen jublet ikke bare for scoring, men mente kampen i realiteten var avgjort.

— Selvfølgelig skal kampen spilles ferdig, men da jeg scoret tenkte jeg: Okei, nå er det avgjort. Vi er veldig gode når vi får ligge bak og kontre, sier indreløperen.

— Slutt på finspillet

— På 2-0 mot Sarpsborg i en cupfinale, da skal det holde inn. Da var det slutt på finspillet, da skulle det bare jobbes hjem, sier Jensen.

Etter pause ble det dermed bare en transportetappe. Jensen erkjenner at det ikke var en vakker prestasjon fra starten av.

— Ikke spesielt fin fotballkamp. Vi har veldig problemer med midtbanefireren deres i starten, vet ikke helt hvordan vi skal stenge den. Vi får styr på det etterhvert og det er klart når vi får 1-0, så er vi vanskelig å slå, sier Jensen.

— Ingen kan ta fra oss at vi har hatt en unik sesong. Alle lag har formdupper, men man må se det i et større bilde. Vi har dominert fra start til slutt, mener han.