ROSENBORG — SARPSBORG 2-0

ULLEVAAL STADION: - Selvfølgelig artig å få komme inn, selv om det er kort oppsummert. Jeg måtte ha noen minutter for å kunne kalle meg mester, så jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk det, sier Reginiussen.

Etter seks måneder på sidelinja - mens lagkameratene spilte seg til dagens cupfinale mot Sarpsborg 08 - fikk Reginiussen sine nødvendige minutter på banen i finalen. Finnmarkingen avsluttet finalen med kapteinsbindet, men ville nødig ta æren med å løfte pokalen. Den fikk Mike Jensen.

— Skal slå brutalt tilbake

— Jeg syns det var okei at Mike fikk løfte pokalen, han har gjort en fantastisk jobb i hele år og kroner det med en vakker scoring i dag. Da skal jeg ikke blande meg inn i den kampen, sier han.

CUPJUBEL: RBK-spillerne feirer cupfinaleseieren mot Sarpsborg 08. Tore Reginiussen bak i midten. Foto: Glen Musk

All den tid trønderne nærmest er utslått av Europa, var dagens sesong en fin avslutning etter fem års trofétørke i Trøndelag. Men for midtstopperen blir de nærmeste månedene viktige. Akillesskaden han pådro seg i serieåpningen mot Aalesund 6. april har preget året hans.— Det har vært tungt å ikke få spille, man ønsker jo å bidra. Skadeperioden har egentlig bare gitt meg mer motivasjon enn noen gang. Jeg skal slå hardt og brutalt tilbake, da skal vi bli enda bedre, sier Rosenborg-kapteinen.

LES KOMMENTAREN:

Ryddet opp i gamle skader

— Jobben mot neste sesong gleder jeg meg veldig til, jeg er veldig motivert for det nå. Vi skal gjøre en jobb i vinter som gjør at vi blir bedre enn noen gang, både jeg og laget, gjentar han.

Skadeavbrekket har han brukt på å bedre den fysiske formen og blitt kvitt en karriereplagende rygg som har satt ham ut flere ganger.

— Skadeperioden er brukt på å rydde opp litt. Akillesen er en ting, men ryggen er det som har plaget meg mest i karrieren og mens jeg var ute har jeg fått operert den. Den er rensket opp i, så fysisk sett tror jeg at alt er bra når jeg får litt styrke igjen, sier Reginiussen.

— Jeg har trent såpass greit at jeg tror det skal gå fint å gå løs på en ny oppkjøring for fult. Alt ligger til rette når smertene er borte, sier han.