Her er BTs spillerbørs etter 1-1-kampen mot Sandnes Ulf lørdag. Karakterskalaen går fra 1 til 10.

Piotr Leciejewski 4 Burde stoppet frisparket som ga 1-1. Gjorde opp for seg med reaksjonsredninger rett etter pause og like før slutt. Elendige utspill.

BoRS_BRANN_Nouri.JPG Foto: Digitalsport

Amin Nouri 5Berget Brann med foten én gang og opptrådte rutinert. Bidragene fremover var av vekslende kvalitet.

BoRS_BRANN_Acosta.JPG Foto: Digitalsport

Bismar Acosta 6 Bør ikke klandres for at han laget frisparket Sandnes scoret på. Er duellkonge, men som før var han treg i pasningsspillet.

BoRS_BRANN_Demidov.JPG Foto: Digitalsport

Vadim Demidov 5 Håndterte seriens mest målfarlige spiss helt utmerket. Spilte smart — igjen. Gikk ut med en kjenning i låret.

Erlend Hanstveit 5 Like klok som han pleier. Hadde flere offensive bidrag enn i det siste, og Sandnes skapte lite på hans side.

Kristoffer Barmen 6 (Branns beste) God kamp. Stor aksjonsradius, stoppet kontringer, trygg i pasningsspillet. Var flink å steppe inn i forsvaret da andre tømte det.

BoRS_BRANN_Birkelund.JPG Foto: Digitalsport

Eirik Birkelund 4Virker å ha lunger som en hval — svært løpssterk! Det ble, litt for ofte, noe oppjaget over ham med ballen.

BoRS_BRANN_Haugen.JPG Foto: Digitalsport

Fredrik Haugen 5 Nydelig gjennomspill da Pedersen fikk straffe. Fikk — igjen - gult, uten at han spilte mer forsiktig av den grunn.

BoRS_BRANN_Huseklepp.JPG Foto: Digitalsport

Erik Huseklepp 3 Kom til en fin sjanse på på finurlig vis, men klarte aldri å prege kampen. Hadde flere slappe innlegg.

Marcus Pedersen 6 Fant det rette giret. Rutinert da han skaffet straffen. Nær sitt mål nummer to med hodet. Rar vane med å gå inn i dueller med en fot først.

BoRS_BRANN_Larsen.JPG Foto: Digitalsport

Kristoffer Larsen 3Etter 17 minutter ble han for en gangs skyld skuddredd. Snublet i sin egen dribling en gang. Ikke en særlig skarp jobbdag.