Barcelona imponerte ikke hjemme mot Valencia, men mål i hver sin ende av kampen holdt til 2-0-seier

Kun 55 sekunder ut i kampen tok Barcelona ledelsen etter et flott angrep. Lionel Messi kom seg fri med ballen, og han spilte videre i akkurat riktig øyeblikk da Barcelona angrep med tre mot to spillere. Luis Suárez avsluttet på første berøring og tuppet ballen kontrollert i mål.

Dermed fortsetter Suárez å vise god form. Tidligere denne uken scoret han to ganger da Barcelona vant 3-1 over Paris Saint-Germain i Champions League.

Det skulle lenge se ut til å bli kampens eneste mål. Tre minutter på overtid la Messi på til 2-0. Valencia hadde kastet alle mann i angrep, og argentineren ble spilt helt alene gjennom. Den første avslutningen gikk rett på keeper, før han enkelt satte returen i åpent mål.

Følg oss på Twitter

Følg oss på Facebook

Straffebom

Valencia fikk ikke poeng, men leverte en fin kamp. Etter ti minutter burde Daniel Parejo sørget for at lagene var like langt da Valencia fikk straffe. Dessverre for ham gikk Barcelona-keeper Claudio Bravo rett vei og holdt det lave skuddet i fast grep.

Det var også Valencia som skapte det meste av sjanser, men det var en av de dagene hvor ingenting ville inn.

Med tre poeng er serieleder Barcelona fem poeng foran erkerival Real Madrid, som kan knappe innpå med seier over Malaga lørdag kveld. (©NTB)