IKKE IMPONERT: Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen har sett laget sitt vesentlig sterkere enn i cupkampen mot Vuku. Foto: LEIF ARNE HOLME

Vuku — Rosenborg 0-3Rosenborg skred til verket et eliteserielag verdig i onsdagens cupkamp borte mot fjerdedivisjonslaget Vuku.

Tomas Malec og resten av RBK-laget holdt høyt balltempo og skapte muligheter på løpende bånd i åpningen, men etter slovakens straffescoring tolv minutter ut i kampen var det fullstendig slutt på godspillet.

Ville ha god treningsøkt

Det reagerer trener Kåre Ingebrigtsen på.

— Vi er ikke fornøyde. Etter 2-0 tar vi foten av gassen og begynner å spille gåfotball. Så scorer vi tidlig i den andre omgangen, og så spiller vi gåfotball derfra og ut også, sier Kåre Ingebrigtsen til Adresseavisen.

— Vi kan ikke holde på sånn. Det er for dårlig nivå for oss. Dette kunne blitt en bra treningsøkt, og så blir det egentlig en tulleøkt vi ikke får noe som helst utbytte av, legger han til.

- Har du sett en skralere prestasjon mens du har vært RBK-trener?

— Nja, det må ha vært på en internkamp en av de siste dagene på Gran Canaria. Det var på samme nivå.

- Fortjente å få smeller

Ingebrigtsen startet med kun Jonas Svensson og Holmar Eyjolfsson fra sin vante startoppstilling. Ellers var det en blanding av unggutter og spillere som ligger helt i vannskorpen til å spille seg inn på laget.

De færreste av dem gjorde veien kortere onsdag kveld.

— Det er valgene vi må gjøre noe med. Når vi møter et fjerdedivisjonslag og spiller med to touch, kommer de aldri borti ballen. Men når vi holder på å spille med fire og fem touch, da blir det ikke så enkelt som det burde vært. Det fikk de føle på også. De fikk seg noen smeller og taklinger, og det fortjente de vel, sier RBK-treneren.