Fredag ettermiddag arbeidet Brann fortsatt på spreng med å forsøke å booke spillertropp og støtteapparat over på fly som rekker frem i tide til avspark i Stockholm lørdag klokken 14.00. Det er fortsatt helt i det blå om kampen mot Hammarby kan spilles, men trener Rikard Norling (som befinner seg i den svenske hovedstaden) har allerede tatt ut et lag mot det nyopprykkede svenske mannskapet.

Der er det flere endringer fra laget som startet mot Sogndal forrige helg.

Blant annet er Sarpsborg-aktuelle Amin Askar vraket.

Askar skal likevel være med til Stockholm som reserve.

Branns østfolding er høyaktuell for et utlån til sarpingene, en avtale Brann skal arbeide med etter at overgangene til Bismarck Acosta og Alejandro Castro er ferdigstilt.

Flere ute

Kristoffer Barmen er skadet og blir ikke med til Sverige, han erstattes av en Erik Huseklepp som gjorde sine saker tålig bra mot Sogndal.

Jonas Grønner er opptatt med U21-spill, og erstattes i startoppstillingen av Fredrik Pallesen Knudsen.

Branns lag til den potensielle treningskampen mot Hammarby lørdag (4-4-2): Alex Horwath – Amin Nouri, Fredrik Pallesen Knudsen, Azar Karadas, Erdin Demir – Kasper Skaanes, Fredrik Haugen, Eirik Birkelund, Erik Huseklepp – Kristoffer Larsen, Jakob Orlov.

  • Fredag ettermiddag ble det klart at Branns kamp mot Hammarby lørdag går som planlagt. Brann har ordnet seg transport fredag kveld.