Carroll gjorde hattrick på seks minutter da Arsenals gullhåp i Premier League ble knust sist helg, og van Gaal vet at hans siste sjanse til å vinne noe som United-manager kan avhenge av at spillerne greier å temme Carroll.

United-forsvaret fikk kjørt seg i søndagens bortekamp mot Tottenham og slapp inn tre mål, også det på seks minutter. 0-3-tapet betyr at Uniteds sjanse til mesterligaplass krympet, og det gjør van Gaals framtid i klubben høyst usikker.

Sesongen kan fortsatt berges med FA-cuptriumf, men da må laget prestere på Boleyn Ground øst i London og stoppe Carrolls herjinger.

Herjet

— Jeg så Andy Carroll-showet mot Arsenal. Det er en spiller med spesielle kvaliteter, og de kom til sin rett i den kampen. Arsenal har sterke midtstoppere, men likevel fikk han herje. Vi må finne en måte å håndtere ham, sa van Gaal tirsdag.

Nederlenderen klandret forsvaret sitt for dårlig kommunikasjon i kampen mot Tottenham og sa at laget må reise seg raskt etter den smellen.

Toby Alderweireld stanget inn 2-0-målet for Tottenham søndag. Chris Smalling og Manchester United tapte 0-3 for London-laget. Foto: Eddie Koegh, Reuters

— Jeg håper vi framstår mye bedre, for denne omkampen er svært viktig for oss. Det er vår siste sjanse til å vinne en tittel denne sesongen. Det er viktig for spillerne, for klubben, for manageren og for tilhengerne, sa van Gaal.- Alle må hente seg inn mentalt, for tapet mot Spurs var et hardt slag.

Skadetrøbbel

West Ham-manager Slaven Bilic mener at Carroll sannsynligvis er den beste hodespilleren i verden, men han kan ikke garantere at den skadeforfulgte spissen starter onsdag.

— Det medisinske teamet vårt gjør alt de kan for ham, og han jobber hardt, men det ville være flott om han kunne slippe skader noen år. Det er synd for West Ham, synd for landslaget og veldig synd for ham. Jeg håper han er frisk nok til å starte mot United, sa kroaten.

West Ham må ifølge Bilic greie seg uten Diafra Sakho og Alex Song. (©NTB)

Engelsk fotball er ett av mange tema i denne ferske utgaven av Aftenpodden Sport: